Vakantie is op

Vandaag zijn we terug gekomen van vakantie in eigen land. Gek om dat te schrijven omdat ons land toch nog steeds wel Nederland is. We zijn in Värmland geweest op 2 plekken en hebben veel gewandeld. Voor Boris een nieuwe ervaring om constant op pad te zijn. Wandelen ging erg goed. Is wel steeds erg moe daarna. Wat ook opvalt hoe bang en onzeker hij is. Dit verbergt hij door een grote mond op te zetten. En omdat het niet en heel klein hondje is, maakt dit nogal indruk. Duidelijk getraumatiseerd zullen we maar zeggen.

Het weer tijdens de vakantie is lekker geweest. 1 keer even in de regen gelpen, voor de rest “kortebroekenweer”.

Bij deze wat impressies

Hjortron = alleen in Scandinavië voorkomende vrucht met een aparte smaak

Een gedachte over “Vakantie is op

  1. Wat fijn dat jullie hebben genoten van de vakantie en prachtige foto’s. Boris is natuurlijk niet gewend om hele dagen op pad te zijn, maar als hij dan eenmaal thuis is kan hij lekker uitrusten. Als je bang en onzeker bent, dan zet je een grote mond op en denken de mensen dat je een heel gevaarlijke hond bent, maar dat zal wel meevallen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s