Voor en nadelen van 80% werken.

Vandaag was het mijn 80% vrije dag. Deze hadden we tot Richard in Falun ging werken samen. Nadeel 1. We zijn iet meer samen vrij op maandag maar een voordeel 1: is dat Richard het erg naar zijn zin heeft in Falun. Voordeel 2: Boris en ik gaan er samen op uit. Vandaag zijn we naar Ore gereden voor de kyrkstig.

Even een klein inkijkje van hoe mooi het kan zijn. De herfst is echt wel aangekomen maar de zomer wil nog niet opgeven. Voordeel 3: je kunt helemaal alleen genieten van deze mooie zaken en dingen. Je komt ook nog kleine dieren tegen en een grote hond die Boris heet. Even een beeld geven van de kerk van Ore en aan de overkant van het meer wonen wij.

Een gedachte over “Voor en nadelen van 80% werken.

  1. Prachtige foto’s weer ! hier het weer wisselvallig 😦 en he richard Dylan heeft morgen zijn laatste examen voor hoofdagent toppie dus !! gaat goed 🙂 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s