En toen kwam de lente… bijna

Een van de verhalen die hier gaan is dat het na de vasaloppet (90 km langlaufen) lente wordt.  Nou… dat was vorige week,  dus kom maar op. 

We merken ook wel dat de lente er aan komt om ons heen.  Overdag temperaturen boven nul,  de vogels gaan veel vaker zingen en het is  ’s ochtends licht als we opstaan.  In het huis beginnen de tomaten en paprika’s te dansen en het hoofd staat op lente. En van de week ’s nachts en overvliegende kraanvogel.  Dus aan bijna alle voorwaarden is voldaan.

De neiging om veel buiten te zijn is er ook weer.  Vandaag dan maar met zijn vieren aan de grill in het bos.  Zo leuk! Worstjes, broodjes, snoep, hout en koffie in de tas en hop naar een grillhutje, voor een paar uurtjes ouwehoeren bij een fikkie. Leuker wordt het niet.

Een gedachte over “En toen kwam de lente… bijna

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s