Pizza… de finale

Nog niet echt van Italiaanse kwaliteit. Tegelijkertijd is dat ook de lol ervan. Steviger deeg, kleine pizza’s en eerder beginnen met stoken. We hebben nog een hele zomer te gaan om de boel te perfectioneren.

Maar het bijenparadijs gaat heel erg goed.

En dit is wat er gebeurt als je ophoudt met maaien.

We hadden ons van het voorjaar voorgenomen om minder te gaan maaien en de tuin natuurlijker te laten worden. Nu gaan we 1x per jaar seizen (op sommige stukken met heel veel gras twee keer) en in het najaar zaad strooien. We hebben zoveel vogels en wilde bijen in de tuin dat we daar goed voor willen blijven zorgen. En omdat planten in Zweden reteduur zijn is dit ook fijner voor de portemonnee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s