In Stockholm

Marjolijn is op bezoek en samen zijn we 3 dagen in Stockholm. Wandelend de stad door, ouwehoeren, eten. Moeilijker of meer complex wordt het allemaal niet.

Omdat we onderweg over van alles en nog wat aan het praten zijn lopen we nog weleens een andere kant op dan we eigenlijk zouden willen. Maar ach, komen we ook weer op plekken door je anders niet zou zien. De score van gisteren was ruim 18 kilometer. Dan hebben we Södermalm (19e eeuwse arbeiderswijk) en Gamla Stan (gebouwd rond 1250) doorgesukkeld en het museum van moderne kunst en Gröna Lund bezocht (tip: moderne museum gewoon overslaan als je in de buurt bent). En ook nog bootje gevaren.

Vandaag staat in het teken van stockholmer met de stockholmers zijn. We gaan naar een aantal rommelmarkten en voedselmarkten. En als het lukt, want het is al twee dagen niet gelukt…. HET “hamburgerrestaurang i stan” bezoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s