We terug naar huis

Avontuurtje stockholm is afgelopen, Marjolijn zit in het vliegtuig en ik wacht op de trein terug naar huis.

Stockholm is een erg leuke en zeer gemakkelijk te bereizen stad. In een poep en een scheet zit je precies waar je wezen wilt en bij de dingen die je wilt doen. En het is ook gelukt om bij de hamburgers te landen… lekker hoor.

Voor nu wil ik een beeld delen wat voor mij zo typisch zweeds is: een genderneutraal toilet. Het lijkt mij eenvoudig gewoon de bordjes man/vrouw weg te halen en dan heb je het voor elkaar Maar nee… we doen het zo:

Poppetje 1, 2 en 4 begrijp ik, maar wat ik van 3 en 5 moet maken??? Wie het weet mag het zeggen.

Een gedachte over “We terug naar huis

  1. Wat gezellig Richard! Samen met Marjolein Stockholm verkennen. Ze is nog niets veranderd, ik herken haar . We hebben twee weken geleden een feest gehad van het GCL. Ze bestonden 50 jaar . Ook dat had een groot reünie gehalte. Vele ( oud ) collega’s gesproken. Groetjes Rita 👋👋👋👋

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s