Kardemunbullar

Het is zo onwijs leuk te verzweedsen en daar ook steeds beter in te worden.  Nu de donkere dagen weer hier zijn is het belangrijk de zomer in het hoofd te houden.  En vandaag was dat bullar en hamburgerbroodjes bakken (waar trouwens nooit een hamburger tussen zal komen). Nou zijn hamburgerbroodjes niet echt zweeds maar de bullar absoluut.  En ze zijn niet in een nacht klaar…

De komende weken wordt het kouder (net zoals in Nederland) en donkerder.  Straks is het tussen half negen en half drie licht,  maar voor de rest… En de energieprijzen stijgen de lucht in.  De verwachting is dat het einde nog niet in zicht is.

Gelukkig licht er al zo’n 10 centimeter sneeuw en kan er op sommige plaatsen al worden gelanglauft. Nu het kouder wordt gaan de meren ook bevriezen en kunnen de schaatsen weer onder.  Met eigengemaakte bullar in de rugzak.

Mc Donalds is er niets bij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s