Boodschappen halen

Ken je de reclame nog van de SRV? Boodschappen halen het is soms geen pretje, je waait van de weg weg, je valt met je netje…

Nee, dan ons tochtje. We hadden online een bestelling gedaan en die was afgeleverd. 50 kilometer verderop! Bij de benzinepomp! En dan kan je denken wat je wilt, maar de logica in Zweden is… “we hebben het afgeleverd en nu gaat u betalen”. Omdat we geen zin hadden in gezeik hebben we het opgehaald en er maar een auroritje van gemaakt. En zeg nou zelf, een lelijk uitzicht was het niet. Wel glad hier een daar, maar niet van de weg weg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s