“Beetje” koud vandaag

We hadden het zo leuk bedacht… bibliotheek, koffie onderweg, mooie wandeling in de sneeuw. Maar toen wees de thermometer ons op de werkelijkheid: 09.00 en -25,1 graden. Echt niet wandelen vandaag niet.

Het plan wordt ietsje anders: Proberen krentenbrood med spijs, scones te bakken en eigen limonchello maken op “kerstniveau”.

Naar alle waarschijnlijkheid is dit de koudste dag, volgende week stijgt de temperatuur even tot rond de nul (dus verse sneeuw, of regen als we pech hebben) en daarna weer kouder. Maar wat kan ons het schelen… de donkerste dag hebben we bijna gehad, de meren zien dicht.

Helaas was het de afgelpen dagen te koud voor echte goede plaksneeuw. Ook iets wat we weer hebben geleerd: hou kouder het is, hoe groter de sneeuwvlokken, hoe slechter het aan elkaar plakt, hoe minder je erop kunt skiën.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s