Vogelvoervandalisme

Een leuk begin van 2023. Vanochtend toen we rustig wakker zaten te worden met een kopje koffie en een broodje, kwam madammeke langs om misbruik te maken van het vogelvoer. Zeker 10 minuten heeft ze staan smikkelen en om zich heen staan kijken.

Het viel me op dat deze zo ontzettend gespierd was… en misschien ook nog eens drachtig. Goed nieuws voor haar is misschien wel dat vandaag de jacht op wolven is begonnen. In deze omgeving mogen er 74!!! worden geschoten.

3 gedachtes over “Vogelvoervandalisme

  1. Het spreekwoord zegt toch: Als je honger hebt, smaken rauwe bonen zoet. Deze dacht volgens mij als je honger hebt, zal vogelvoer ook best smaken. Prachtige foto’s, bij mij zie je dit niet in de tuin, wel genoeg vogels van allerlei pluimage.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s