Wat een geprepensioneerde allemaal al niet doet.

Al bijna een maand ben ik niet meer aan het werk. De eerste weken vooral bezig geweest met productief en zonnig bezig zijn. “Er moet wel een doel zijn”, en “het moet wel ergens over gaan” kwamen regelmatig in me op. Dat wordt al weer minder. Langzaam komt er rust en ruimte voor andere dingen.

Ik ben begonnen met een boekenlijst van de beste boeken in het nederlands, zweeds is Engels. Ik ben een tekencursus gaan doen, doe een poging een trui te breien (gaat eigenlijk verrassend goed). En ik heb tijd om uitgebreid te koken (iets waar ik eigenlijk helemaal niet zo goed in ben). Maar toch…. vandaag in de weer geweest met falafel maken op eigengemaakte pitabroodjes.

Het is nog gelukt ook!

3 gedachtes over “Wat een geprepensioneerde allemaal al niet doet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s