Pensioensinvestering

Het oorspronkelijk plan was om zo tegen ons pensioen een serre te (laten) bouwen waar we dan onze dagen voor de open haard zouden doorbrengen in een luie stoel, met een goed boek. De serre gaat nu dan wel even niet door, maar de stoelen zijn onderweg.

Gisteren “toevallig” even wezen kijken of de meubelzaak ook een outlet deel had, maar toen bleek dat de fåtöljer zelf in de aanbieding waren.

En we kregen een lekkere impulsgedachte: HEBBEN! Ik ben tenslotte toch met pensioen! Dus hoppa! Houtkachel aan, storytel op de ereader of met oortjes en lekker onderuit. Kan niet wachten tot ze er zijn. Voordeel is dat op deze stoelen 10 jaar garantie zit. Dus tegen de tijd dat John ook languit kan gaan liggen zijn ze absoluut nog in goede staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s