Ik ga op reis en neem NIET mee….

… de bloemen- en groentenplantjes.

Morgen gaan we “op Holland aan” voor een bliksembezoek. Het wordt weer een hele onderneming. Eerst twee dagen heen (1700 kilometer enkele reis). Paar dagen Zeeland, tussenstop in Voorburg /Lelystad en dan weer twee dagen in het noorden en weer twee terug. Wederom lukt het niet om iedereen te zien wie we graag zouden willen zien. En elke keer voelt het lullig om de keuze te maken.

De buurvrouw past op de kippen en geeft de kleine plantjes in de keuken water en nog een paar die buiten staan.

Eén ding aan deze trip is een beetje sneu. Het weer is hier al een paar dagen goed en wordt alleen nog maar beter. Alle bomen en struiken staan op knappen en ontluikt de komende dagen. En dat zijn we dit keer niet bij. Het voelt extra sneu omdat het zo lang koud bleef en de sneeuw nu pas ( bijna overal) weg is.

3 gedachtes over “Ik ga op reis en neem NIET mee….

  1. Als je vrijdag hier aankomt, mag je gelijk aan de slag met plantjes, die staan al op jullie te wachten. Heb gezegd nog 2 daagjes en dan komen jullie watergevers. Heel goede reis en tot vrijdag, kijk er naar uit.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s