Voor het echie

Vandaag met zijn 3en het grote meer op gegaan.  We hebben de kleine ronde van vijf kilometer gedaan om te kijken hoe het ons zou bevallen en hoe Arwen het eraf zou brengen met zoveel mensen om haar heen. (Goed). Ze zocht naar verloop van tijd de sneeuw op zodat ze minder zou uitglijden.  Aan het einde van de route begon ze wat te hinken,  dus goed dat we niet voor een langere route zijn gegaan. 

Het is heerlijk om te doen.  Het ijs is goed, en op wat scheuren na, niet van mindere kwaliteit dan Thialf. Het kost relatief weinig energie dus konden we het goed volhouden.  Vandaag was een bevestiging van deze kant op willen komen. Hoe zalig is het om ’s ochtends je schaatsen te pakken en het meer op te gaan voor een “klein rondje”. 

Als we het hele rondje hadden willen schaatsen is het 20 km. 

Het barstte trouwens van de Nederlanders op het ijs.

6 gedachtes over “Voor het echie

  1. Wat ontzettend leuk om jullie verslagen te lezen…en wat een mooie foto’s! Ziet er prachtig uit en heerlijk koud! Kan me voorstellen dat het genieten is daar. Zou zo even binnen willen wippen voor een bakkie! Veel liefs!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s