Wandelen in de achtertuin.

Vandaag aan de wandel geweest in het gebied achter ons huis. Het is erg prachtig maar er zijn ook veel verschillen. Er staan stok oude bomen en er zijn mooie paden. Vandaag wel een beetje voorzichtig gedaan want de Elandenjacht is begonnen.

Boris was wat nerveus. We zijn sporen tegen gekomen van andere dieren en Richard vertelde dat hij dat ook al was van het weekeinde. Misschien hebben we toch een beer, vos of wolf in de buurt wonen.

Al met al is het er prachtig maar je ziet ook de grote verschillen. Sommige delen zijn helemaal kaal. Hier zijn de bomen omgezaagd en weg gehaald. Het is tegenwoordig een flinke discussie hoe Zweden verder moet met zijn bossen. Het “leuke” is dat Sveaskog” onze grote buurman is en Sveaskog is van de Zweedse staat. Zodoende is het lastig te bepalen hoe verder want Zweden krijgt flink wat geld binnen voor het hout wat ze produceren. Voor de duidelijkheid zet ik een paar foto’s op de blog. In ieder geval wat het een fijne wandeling.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s