Herfstwandeling

Vandaag vroeg op pad. Het zou een mooie zonnige dag worden, dus… wandelen. We zijn naar het dal van de Enå gegaan. Dit riviertje stroomt door een gebied waar we wel vaker komen. In het deel waar we vandaag liepen komen bevers voor (zie foto). Enådalen is een natuurreservaat dat vlak bij Rättvik ligt. Wandelen werd zo gemakkelijk gecombineerd met de bibliotheek en boodschappen doen.

In de nachten vriest het nu een paar graden, overdag komt het tot de +10. Wel weer tijd voor handschoenen en mutsen. Zeker ook omdat de wind uit het noorden kwam.

In het noorden van Zweden is de eerste echte sneeuw gevallen. Het is wachten op de dag dat het hier ook komt. Kan nog weken duren… of dagen. Morgen gaan we de kas opruimen en de binnen inpakken tegen de kou.

Een gedachte over “Herfstwandeling

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s