Mooi koud

De hele week al wel ik laten zien hoe mooi het hier is buiten. Maar omdat we in het donker heen en weer rijden van en naar het werk lukt dat niet. Maar gisteren dacht ik… morgen werk ik thuis en zit ik in een conferentie en voordat we beginnen kan ik mooi en paar foto’s maken. En posten.

Echt niet, het was hartstikke bewolkt vanochtend.

Maar toen ik vanmiddag tijdens een saaie presentatie naar buiten keek, zag ik de zon schijnen en dacht ik: fuck it. Mijn baas leest geen Nederlands en weet niet dat ik een blog bijhoud dus ik loop een rondje om het huis en maak wat foto’s om te delen.

Overal, maar vooral in het zuiden, sneeuwt het bergen. Hier? Helemaal niks. Maar het is tyfuskoud (tussen minus 12 en 18) en vanuit het meer komt vochtigheid. Dus is het hier ook wit.

Nu vlug weer doen alsof ik luister…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s